In de veilingruimte doet de uit de dertiger jaren stammende 'Jugendstil' veilingklok van de vroegere Aalsmeerse veiling 'Bloemenlust' weer perfect dienst.

Veilinggebouw

In de prachtige veilingruimte doet de uit de dertiger jaren stammende ‘Jugendstil’ veilingklok van de vroegere Aalsmeerse veiling ‘Bloemenlust’ weer perfect dienst. Hier vinden regelmatig veilingen plaats en kunt ‘bij afslag’  een bos bloemen, een kamer- of tuinplant kopen. De veilingmeester legt u graag uit hoe het veilsysteem werkt.

Het is natuurlijk de kunst om zo voordelig mogelijk te kopen en u zult merken dat het kopen op de veiling van de Historische Tuin een bijzondere belevenis is. Voor groepen kunnen speciale veilingsessies georganiseerd worden. Ook is het veilinggebouw bijzonder geschikt voor presentaties en ontvangsten. In het seizoen – van half april tot half oktober – wordt er iedere laatste zaterdag van de maand om 15.00 uur voor individuele bezoekers geveild.

dots

publicatiedatum: 28 oktober 2019
Winterstop

Het museum is gesloten voor bezoekers tot en met maart 2020. Wél kunt u op aanvraag de corridor en velingzaal afhuren.

Lees verder »

Ouderwets assortiment Hortensia's verkrijgbaar bij de Historische Tuin Aalsmeer Neem tijdens uw bezoek gerust ook een kijkje in onze tuinwinkel!
Er is altijd een gevarieerd aanbod, natuurlijk op de Tuin zelf gekweekt.
Lees verder »

Krijtbord

Educatief

Spelenderwijs de Aalsmeerse geschiedenis ontdekken. Speciaal voor leerlingen van de Bovenbouw basisonderwijs en de onderbouw VMBO hebben wij een programma ontwikkeld om de rijke geschiedenis van Aalsmeer … Lees verder »

Aanmelden op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de activiteiten van de Historische Tuin Aalsmeer. Meld u aan!

 

Historische Tuin Aalsmeer
Historische Tuin Aalsmeer
Historische Tuin Aalsmeer
wordt mogelijk gemaakt door: Aalsmeer.nu | Lab 35DisclaimerSitemap