Dorpswandeling

Dorpswandeling

Dat leuke dorpje…

 

Ben jij ook iemand die zijn vakantie zorgvuldig voorbereidt? In al die plaatsjes die je aan doet is wel iets leuks te zien. Dat leuke kerkje, dat mooie monument, dat gezellige pleintje, of die speciale plantentuin. Overal vind je wel iets interessants om te weten en waar je later mee thuis kunt komen. Maar … wat weet je eigenlijk van ons eigen Aalsmeer? Je loopt door het dorp om je boodschappen te doen, of je gaat een boek kopen. Maar als er in andere gebieden van alles te vertellen valt over diverse dorpjes, dan zal dat in Aalsmeer toch ook wel het geval zijn? Jazeker!! Loop zaterdag maar eens mee met Jan van Veen. Hij zal je je eigen dorp op een andere manier laten zien, en er valt aardig wat over te vertellen! Loop zaterdag maar eens met hem mee, de start is om 1 uur bij de ingang van de Historische Tuin. Je zal hierna met een andere blik door ons prachtige dorp lopen! Graag tot zaterdag!

 

Vanaf 13:00 tot 14:30 uur

 

dots

Ouderwets assortiment Hortensia's verkrijgbaar bij de Historische Tuin Aalsmeer Neem tijdens uw bezoek gerust ook een kijkje in onze tuinwinkel!
Er is altijd een gevarieerd aanbod, natuurlijk op de Tuin zelf gekweekt.
Lees verder »

Krijtbord

Educatief

Spelenderwijs de Aalsmeerse geschiedenis ontdekken. Speciaal voor leerlingen van de Bovenbouw basisonderwijs en de onderbouw VMBO hebben wij een programma ontwikkeld om de rijke geschiedenis van Aalsmeer … Lees verder »

Aanmelden op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de activiteiten van de Historische Tuin Aalsmeer. Meld u aan!

 

Historische Tuin Aalsmeer
Historische Tuin Aalsmeer
Historische Tuin Aalsmeer
wordt mogelijk gemaakt door: Aalsmeer.nu | Lab 35DisclaimerSitemap