Dorpswandeling en Bloemen-en plantenveiling

Dorpswandeling

Je loopt tientallen keren door het dorp. Nog even boodschappen doen, nog even een boek halen, maar je staat eigenlijk geen moment stil bij het feit, dat achter de gevels van diverse gebouwen een verhaal steekt. Daar kan zaterdag 25 mei verandering in komen: onder leiding van Joost Hoffscholte loopt u op een andere manier door het dorp. Leuk om de verhalen uit voorbije tijden te horen en in het vervolg zult u met een andere blik door Aalsmeer lopen. De wandeling begint om 13:00 uur in de Historische Tuin.

 

Na de dorpswandeling kunt u in de corridor even bijkomen met koffie en koek. Om 15:00 uur kunt u het programma vervolgen met de veiling van bloemen en planten in de afmijnzaal. Beklim de trappen van de koperstribune en neem plaats in de banken. Laat de veilingmeester u alles vertellen over het veilsysteem en koop wat leuks op de klok.

 

Deelname aan de dorpswandeling kost € 5,00 en een plaats reserveren kan via een e-mail of door te bellen naar de Historische Tuin, tel. 0297-322562. De dorpswandeling geeft ook toegang tot de veiling.

 

dots

Ouderwets assortiment Hortensia's verkrijgbaar bij de Historische Tuin Aalsmeer Neem tijdens uw bezoek gerust ook een kijkje in onze tuinwinkel!
Er is altijd een gevarieerd aanbod, natuurlijk op de Tuin zelf gekweekt.
Lees verder »

Krijtbord

Educatief

Spelenderwijs de Aalsmeerse geschiedenis ontdekken. Speciaal voor leerlingen van de Bovenbouw basisonderwijs en de onderbouw VMBO hebben wij een programma ontwikkeld om de rijke geschiedenis van Aalsmeer … Lees verder »

Aanmelden op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de activiteiten van de Historische Tuin Aalsmeer. Meld u aan!

 

Historische Tuin Aalsmeer
Historische Tuin Aalsmeer
Historische Tuin Aalsmeer
wordt mogelijk gemaakt door: Aalsmeer.nu | Lab 35DisclaimerSitemap