Verkoopdag

Verkoopdag

Early birds opgelet! Wie zaterdag de 24e vroeg uit de veren is, heeft eerste keuze uit het ruime aanbod dat de Historische Tuin biedt. 24 Maart is namelijk de traditionele verkoopdag van bomen, heesters en andere planten. Vanaf 9.00 uur staan onze experts klaar om u te helpen en van deskundig advies te voorzien.

Kom het assortiment van seringenstruiken, fruitbomen (appels, peren), hortensia’s, coniferen als Ginkgo en klimplanten, waaronder Blauwe Regen, Kamperfoelie en Clematis gadeslaan. Voor de liefhebber zijn er daarnaast leuke tuinomheiningen, waaronder heggen, te koop. Op aanvraag zijn er ook leibomen verkrijgbaar.

 

In de corridor treft u tuin-en plantenboeken aan voor de nodige theoretische ondersteuning. De verkoopdag duurt tot circa 16.00 uur.

Er staan kruiwagens klaar en natuurlijk kunt u met uw eigen boot aanmeren.

 

dots

publicatiedatum: 1 november 2018
Winterstop

Vergaderen tijdens winterstop in het museum...

Lees verder »

Ouderwets assortiment Hortensia's verkrijgbaar bij de Historische Tuin Aalsmeer Neem tijdens uw bezoek gerust ook een kijkje in onze tuinwinkel!
Er is altijd een gevarieerd aanbod, natuurlijk op de Tuin zelf gekweekt.
Lees verder »

Krijtbord

Educatief

Spelenderwijs de Aalsmeerse geschiedenis ontdekken. Speciaal voor leerlingen van de Bovenbouw basisonderwijs en de onderbouw VMBO hebben wij een programma ontwikkeld om de rijke geschiedenis van Aalsmeer … Lees verder »

Aanmelden op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de activiteiten van de Historische Tuin Aalsmeer. Meld u aan!

 

Historische Tuin Aalsmeer
Historische Tuin Aalsmeer
Historische Tuin Aalsmeer
wordt mogelijk gemaakt door: Aalsmeer.nu | Lab 35DisclaimerSitemap