Kunstroute 2017

Kunstroute 2017

LET OP: Tijdens de Kunstroute is de Tuin geopend van 12:00-17:00 uur.

Zowel op zaterdag als zondag.

[KCA]

 

Fotoalbum vorig jaar.

 

De Tuin is wederom een van de 25 locaties waar de Kunstroute Aalsmeer 2017 plaats vindt. Zaterdag 16 en zondag 17 september is eenieder van harte welkom tussen 12.00 – 17.00 uur om de werken van musici, dichters en kunstenaars te aanschouwen. Zowel in de kassen als rondom ons mooie museum kunt u kunst bewonderen. Dit unieke en inspirerende evenement biedt vertier voor jong en oud. De toegang is GRATIS! Op onze locatie kunt u genieten van Joep Backhuijs, Jan Grotenbreg, Francisca Henneman, Annemieke Rozenberg, Miriam van Veen, Jens Bommezij, Marijke Hillebrand, Wessel Bezemer, José van Tubergen, Dorrit Klomp, Femke Kempkes en Annemarie van Hooff.

 

dots

Ouderwets assortiment Hortensia's verkrijgbaar bij de Historische Tuin Aalsmeer Neem tijdens uw bezoek gerust ook een kijkje in onze tuinwinkel!
Er is altijd een gevarieerd aanbod, natuurlijk op de Tuin zelf gekweekt.
Lees verder »

Krijtbord

Educatief

Spelenderwijs de Aalsmeerse geschiedenis ontdekken. Speciaal voor leerlingen van de Bovenbouw basisonderwijs en de onderbouw VMBO hebben wij een programma ontwikkeld om de rijke geschiedenis van Aalsmeer … Lees verder »

Aanmelden op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de activiteiten van de Historische Tuin Aalsmeer. Meld u aan!

 

Historische Tuin Aalsmeer
Historische Tuin Aalsmeer
Historische Tuin Aalsmeer
wordt mogelijk gemaakt door: Aalsmeer.nu | Lab 35DisclaimerSitemap