FILMMIDDAG

FILMMIDDAG

 

Zondag 15 maart ondergaat de veilingzaal een metamorfose. De sfeervolle ruimte wordt voor de gelegenheid omgetoverd in een filmzaal. De Stichting Oud Aalsmeer vertoont deze middag een zevental historische films over het roemruchte bloemenverleden van Aalsmeer.

 

Het thema is de Kwekersbranche. Van deze Aalsmeerse bedrijven selecteerden we een aantal films: D. Baardse dzn., Gijs Verbeek, Wed. P. Eveleens en zonen, Van Staaveren, Terra Nigra, Terra Nova en tot slot Hilverda.

 

Het getoonde materiaal zal een feest van herkenning zijn voor eenieder die gewerkt heeft bij deze bedrijven en/of er andere connecties had.

 

We ontvangen u graag met een bakkie troost rond de klok van 13:30 uur. Om 14:00 uur gaan we van start. Tussendoor is er een pauze ingelast en het einde verwachten we rond 16:00 uur.


De toegang bedraagt € 7,50 p.p. (dit is inclusief consumpties). Vooraf aanmelden is niet nodig, maar wees er tijdig bij, want vol=vol.

 

 

dots

publicatiedatum: 28 oktober 2019
Winterstop

Het museum is gesloten voor bezoekers tot en met maart 2020. Wél kunt u op aanvraag de corridor en velingzaal afhuren.

Lees verder »

Ouderwets assortiment Hortensia's verkrijgbaar bij de Historische Tuin Aalsmeer Neem tijdens uw bezoek gerust ook een kijkje in onze tuinwinkel!
Er is altijd een gevarieerd aanbod, natuurlijk op de Tuin zelf gekweekt.
Lees verder »

Krijtbord

Educatief

Spelenderwijs de Aalsmeerse geschiedenis ontdekken. Speciaal voor leerlingen van de Bovenbouw basisonderwijs en de onderbouw VMBO hebben wij een programma ontwikkeld om de rijke geschiedenis van Aalsmeer … Lees verder »

Aanmelden op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de activiteiten van de Historische Tuin Aalsmeer. Meld u aan!

 

Historische Tuin Aalsmeer
Historische Tuin Aalsmeer
Historische Tuin Aalsmeer
wordt mogelijk gemaakt door: Aalsmeer.nu | Lab 35DisclaimerSitemap