/UserFiles/pagefoto/3/header.jpg

Opening seizoen 2018

Opening seizoen 2018

[Open]

 
Wij zijn er klaar voor! Van dagjesmensen tot scholieren, van tuinliefhebbers uit de regio tot zakenlui en alles daartussen in: welkom! Achter de schermen wordt al maanden gebuffeld door onze vrijwilligers om De Tuin seizoen-klaar te maken. Zo zijn er nieuwe houtsnippers op het hoofdpad gestrooid, hebben deuren een likje verf gekregen en zijn er ontelbare zaadjes gepland. En dit is slechts een greep uit de vele werkzaamheden die met toewijding zijn verricht. Volgende week wordt het harde werken beloond! Dinsdag 10 april openen we onze deuren voor publiek. Neem vast een kijkje in de winkelkas die vol voorjaarsbloemen en kleurrijke planten staat. Wij hebben er zin in!

 

dots

publicatiedatum: 1 november 2018
Winterstop

Vergaderen tijdens winterstop in het museum...

Lees verder »

Ouderwets assortiment Hortensia's verkrijgbaar bij de Historische Tuin Aalsmeer Neem tijdens uw bezoek gerust ook een kijkje in onze tuinwinkel!
Er is altijd een gevarieerd aanbod, natuurlijk op de Tuin zelf gekweekt.
Lees verder »

Krijtbord

Educatief

Spelenderwijs de Aalsmeerse geschiedenis ontdekken. Speciaal voor leerlingen van de Bovenbouw basisonderwijs en de onderbouw VMBO hebben wij een programma ontwikkeld om de rijke geschiedenis van Aalsmeer … Lees verder »

Aanmelden op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de activiteiten van de Historische Tuin Aalsmeer. Meld u aan!

 

Historische Tuin Aalsmeer
Historische Tuin Aalsmeer
Historische Tuin Aalsmeer
wordt mogelijk gemaakt door: Aalsmeer.nu | Lab 35DisclaimerSitemap