SNOEICURSUS

SNOEICURSUS

Zaterdagmiddag 7 maart vindt de jaarlijkse Snoeicursus plaats. Maak van deze buitenkans gebruik om uw kennis op te frissen. De lente is in aantocht: de juiste tijd om in de tuin te gaan snoeien!

 

Om 13.30 uur start het theoretische gedeelte in de veilingzaal, waarbij u uitleg krijgt over hoe en wanneer te snoeien. Hierna gaan we de Tuin op om de zojuist opgedane bagage in de praktijk te brengen. Naast fruitbomen, komen ook rozen en hortensia’s aan bod. Het einde van de snoeicursus verwachten we rond 16.00 uur.

 

De kosten bedragen € 12,50 p.p. inclusief koffie/thee en een Handleiding Snoeien. Warme kleding en stevige schoenen worden aanbevolen. Meld je hier aan:

 

 

Graag tot ziens op 7 maart!

 

dots

publicatiedatum: 28 oktober 2019
Winterstop

Het museum is gesloten voor bezoekers tot en met maart 2020. Wél kunt u op aanvraag de corridor en velingzaal afhuren.

Lees verder »

Ouderwets assortiment Hortensia's verkrijgbaar bij de Historische Tuin Aalsmeer Neem tijdens uw bezoek gerust ook een kijkje in onze tuinwinkel!
Er is altijd een gevarieerd aanbod, natuurlijk op de Tuin zelf gekweekt.
Lees verder »

Krijtbord

Educatief

Spelenderwijs de Aalsmeerse geschiedenis ontdekken. Speciaal voor leerlingen van de Bovenbouw basisonderwijs en de onderbouw VMBO hebben wij een programma ontwikkeld om de rijke geschiedenis van Aalsmeer … Lees verder »

Aanmelden op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de activiteiten van de Historische Tuin Aalsmeer. Meld u aan!

 

Historische Tuin Aalsmeer
Historische Tuin Aalsmeer
Historische Tuin Aalsmeer
wordt mogelijk gemaakt door: Aalsmeer.nu | Lab 35DisclaimerSitemap